Sunday, April 27, 2014

Our open Days at EcoDIY


Everyone is invited to our open days next Sunday 4th and Monday 5th. We even have (one!) Easter chick born on good Friday.  See the other homes opening in may in North Essex at www.greenopenhomes.net

1 comment:

  1. Saç renkleri ve saç modelleri konusunda uzman olmak için siyahi olmak mı gerekiyor illa ki? (Kabul ediyorum, biraz ırkçı bir yaklaşım oldu. Smile) yabancı ünlüler arasında bu ikisi kadar renk ve modeli doğru uygulayan başka kişiler var mıdır acaba? Elbette gerek saç stilleri gerek gece elbiseleri modelleri ile efsane olan moda ikonları var ama ya aramızda değiller (Audrey Hepburn mesela) ya da zaman zaman rüküşlükleriyle gülünç durumlara da düştüler.
    Özellikle uzun saç modelleri kullanan arkadaşlar sürekli maşaya ya da fön makinesine maruz kalıyor. Elbette bunlar ve modeli sabitlemek için kullanılan jöle, sprey gibi birçok ürün saçın yapısını bozuyor. Bu durumda daha dikkatli bir saç bakımı uygulamak ve buna önem göstermek gerek.
    Son dakika magazin haberleri ile devam edelim. Yabancı ünlüler cephesinde bu hafta en dikkatimi çeken konu Kim Kardashian’ın tıpkısının aynısı bir kadının ortaya çıkması. Kadının yüzü Kim Kardashian’la birebir. Tabii ki ilk işim vücudunun geri kalanını incelemek oldu zira aynı fizik dünyada zor bulunur. Ne de olsa Kim Kardashian da Anadolu kadını. Hanımefendinin adı Marianna Hewitt. Açıkçası Hewitt’in Kardashian’dan daha güzel bir proporsiyonu olduğunu düşünüyorum. İnce bir bel, ayarında bir göğüs ölçüsü ve Kardashian’a göre daha dar kalçalar. Kendisine bu benzerliği iyi değerlendirmesini öğütlüyor ve en azından gece elbiseleri seçerken kendini patatese çevirmemesini umuyorum. Kardashian’ın en büyük hatası, fazlasıyla balık etli vücuduna dar, hareketli, tüllü, dantelli, desenli (leopardan gına geldi artık Kim!) ya da dokulu pofuduk kumaşlardan oluşan gece kıyafetleri seçmesi. Bir de kadın moda ikonu olacak, bu yabancı ünlüler çok tuhaflar. Ha Kim Kardashian’la ilgili bir diğer haber de Kardashian’ın 16 aylık kızı için terzi tutup kendisiyle bir örnek kıyafetlerden kızı için diktiriyor olması. Ufacık kızın tüllü dantelli gece elbiseleri giymesi rezilliği bir yana, Kim Kardashian’ın çok güzel giyiniyormuş gibi davranıyor olması ayrı bir komik olmuş. O geniş kalçalara ancak şalvar, ince bele de gümüş kemer yakışır Kim kızım.
    Bazı saç modelleri saçı o kadar yıpratıyor ki saç bakımına normalde harcadığınızdan çok daha uzun zaman harcamanız gerekiyor.

    ReplyDelete